Grillstegte ribben

Grillstegte ribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.ribben fra svin
2.5 l.vand
3 laurbærblade
2.5 tsk.groft salt
10 Peberkorn, sorte
 
 Grillsauce:
4 dl.vand
50 g.smør
200 g.sukker
0.5 dl.friskpresset citronsaft
4 tsk.Worcestershire sauce
3 spsk.dijonsennep
1 tsk.groft salt
 
 Tilbehør:
 Salat med sur-sød dressing og dertil 300 g flutes
 
Opskrift:
Del evt. ribbenene i mindre stykker (2-3 ben i hver). Kom vand og ribben i en stor gryde og bring det i kog. Fjern skummet. Tilsæt laurbærblade, salt og peberkorn. Kog ribbenene ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Tag ribbenene op og tør dem.

Grillsauce:
Bring vand, smør og sukker i kog i en pande (ca. 21 cm i diameter). Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg. Rør af og til og skrab det sukker ned, som sætter sig op ad kanten. Kog karamellen ca. 13 min. eller til den bliver lysegul. Tag panden af varmen og tilsæt de øvrige ingredienser. Kog derefter grillsaucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Pensl de kogte ribben på begge sider med grillsaucen. Læg dem på bageplader med alufolie. Grill ribbenene øverst i ovnen. Vend dem efter 2-3 min. og pensl evt. med den grillsauce, som er dryppet af.





karakterer:
Opskriften er vist 17663 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu