Rå fisk i skiver
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Med en meget skrap, flad kniv skæres skindet af fisken. Læd fisken i fryser, til den er så frossen, at den kan skæres i meget tynde skiver, ca 5 mm. Skær med en jævn bevægelse og undlad at save. Fiskeskiverne arrangeres dekorativt på et fad. Serveres med japansk soyasauce og wasabi. Med et citronjern skrabes gullerod og daikon i lange tynde strimler. Garner fisken med gulerod og daikon.
|
|
Opskriften er vist 23981 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2013-02-05 13:19:32 Til Rebecca. Her må man altså selv læse på lektien. Det er også farligt med en kniv, der kan man altså både stikke øjne ud og dø og jeg ved ikke hvad, og det står der heller ikke noget om. ... Selvom det ikke er 'rigtig' sushi, så smager det også godt med røget og gravad laks, og der er mindre arbejde i det ;D pia oesten - 2012-01-20 12:15:01 Det var bare saa laekkert,havde tun og laks,luxus mums :) Rebecca - 2012-01-05 12:02:31 Fisken skal fryses til -20 grader i mindst 24 timer ellers dræber man IKKE parasitterne! Synes det er dybt tragisk at du IKKE har givet denne her oplysning da det kan være rigtig farligt! . - 2011-09-14 10:01:25 Heller ikke sushi!. Sushi betyder igen MARINERET RIS. Det der er forsøgt at lave her er sashimi men for at lave det rigtigt, og før det er sushi skal der laves en skål ris til:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne