Lun salat med grønne linser
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser Indsendt : |
|
|
Skyl linserne godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Bring vand, salt og linser i kog i en gryde. Kog linserne ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld linserne til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porrer og peberfrugter i ca. 2 min. Vend de kogte linser i og svits i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og tilsæt soyasauce, salt og peber. Smag til.
Ved serveringen: Anret den lune salat på portionstallerkener. Kom lidt sky over salaten, drys med ost og server straks. Server evt. resten af skyen i en skål ved siden af. Tips: Den lune salat med grønne linser egner sig glimrende som vegetarret til 3 personer. |
|
Opskriften er vist 24798 gange,
og udskrevet 739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Annett - 2011-01-04 07:58:56 Uhm - rigtig god, nem og hurtig hverdagsret. Fin som hovedret, mætter godt. Vi har prøvet at tilføje hvidløg og chili og undlade ost. Det kunne vi godt lide. anonym - 2009-11-07 01:29:28 Hvad er pastaost? SP - 2009-02-12 15:07:50 Smager rigtig godt som tilbehør - men husk soyaen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne