Ristet makrel med tomatfennikel
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Flæk fenniklerne og skær dem i tynde tværgående skiver. Skær løgene i skiver og halver tomaterne, der presses fri for kerner og skær dem i strimler.
Svits løg og fennikel 4-5 min. på en pande i lidt olie. Tilsæt tomaterne og varm dem igennem, inden grøntsagsblandingen smages til med salt og peber.
Steg makrellerne i lidt olie ca. 4 min. på skindsiden. Tag panden af varmen og lad fisken trække et par min.
Anret makrellen på grøntsagerne med den sprøde skindside opad.
Servér groft brød og/ kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 13641 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne