Peberfrugt- og byggrynsgryde med mager medisterpølse

Peberfrugt- og byggrynsgryde med mager medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 dl.byggryn
1 fint hakket løg
2 dl.bouillon
0.5 tsk.kommen
1 stykke mager medister 60 g
1 rød peberfrugt
 
Opskrift:
Kog byggrynene og løget i bouillonen i 30 minutter. Strø kommen over. Skær pølsen og peberfrugten i skiver. Læg dette oven på byggrynene og kog i yderligere 5 minutter. Rør rundt og server.

Tips:

Opskrift på grillet hjortemørbrad er kommet til at ligge under ørred ?





karakterer:
Opskriften er vist 11442 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu