Makrel- eller hornfisksalat

Makrel- eller hornfisksalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Diverse makrelfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 makrel eller hornfisk (600 g færdig mængde kogt bagt eller dampet)
150 g.majonaise
50 g.yoghurt
1.5 spsk.tomatpuré
0.5 tsk.paprika
4 dråbertabasco
 citron
75 g.syltede agurker
3 tomater
1 bdt.bredbladet persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pluk makrellen/hornfisken i mindre stykker. Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre stykker. Hak de syltede agurker. Hak persillen fint. Smag mayonnaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9889 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-10 21:29:38
flere syltede agurker og 2 håndkogte æg i tern. men ellers VERDENSKLASSSE