Makrel- eller hornfisksalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Diverse makrelfisk Indsendt : |
|
|
Pluk makrellen/hornfisken i mindre stykker. Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre stykker. Hak de syltede agurker. Hak persillen fint. Smag mayonnaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 9929 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-10 21:29:38 flere syltede agurker og 2 håndkogte æg i tern. men ellers VERDENSKLASSSE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne