Salat med feta og champignoner

Salat med feta og champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Oste - Feta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
25 g.soltørrede tomater i tynde strimler
1 dl.kogende vand
2 spsk.friskpresset citronsaft
0.5 tsk.fint salt
 friskkværnet peber
0.5 dl.vindruekerneolie
 
450 g.champignoner i skiver
200 g.hovedsalat revet i grove stykker
100 g.salatløg i kvarte tynde ringe
25 g. rucolasalat
200 g.feta i tern
 
 Kan serveres til:
400 g.stegt kød fx lammemørbrad skinkemignon eller kyllingebryst - og dertil 200 g. flutes
 
Opskrift:
Marinade:
Kom de soltørrede tomater i en stor skål og hæld kogende vand over. Lad tomaterne trække i ca. 3 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Vend champignonerne i marinaden og lad blandingen trække tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Vend rundt 1-2 gange under marineringen. Læg en bund af den groftrevne hovedsalat i et stort fad. Anret herpå de marinerede champignoner, salatløg, rucolasalat og Feta ost. Server evt. resten af marinaden i en lille skål ved siden af.

Tips:

I stedet for at servere kødet til salaten kan man lægge skiver af fx lun lammemørbrad ned i salaten. I stedet for rucolasalat kan man anvende samme mængde friséesalat eller radicchiosalat.





karakterer:
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu