Borsjtsj
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Opera Indsendt : Red : |
|
|
1. dag
Kog ben m. salt og rigeligt vand Køl suppen m. benene af og lad stå køligt til næste dag. 2. dag Varm suppen m. ben op til kogepunktet og i mens gør følgene: Skær hvikålen i meget tynde strimler skræl gulerødder og rødbeder Skær 1 gulerod og 1 rødbede i små stykker og læg dem på hver sin tallerken Riv resten af gulerødder og rødbeder og læg dem på hver sin tallerken skær peberfrugtstykkerne og løg i små stykker og læg dem på hver sin tallerken skær krydderurterne i små stykker Skræl kartoflerne og halver 1 og tilsæt den til den varme suppe, resten skæres i små stykker. Når den halverede kartoffel er kogt tages den op og moses let med en gaffel i en suppeske tilsæt den mosede kartoffel igen til suppen sammen med det ituskårne resterende kartofler Dette koges i ca.15 min. I mens på en pande ved siden af varmes noget olie forsigtig op og løgene tilsættes og simre møre. Tilsæt derefter de revne rødbeder og de simres møre sammen med noget af suppen Tilsæt de hakkede krydderurter og giv dem ca. 5 min Når kartoflerne er kogt tilsættes revne gulerødder, peberfrugter i tern, og hvidkålen dette koges uden låg til det på panden er færdig. Tilsæt de hakkede rødbeder til suppen og kog i ca.5 min. Tilsæt den halve ds. Koncentreret tomatpure. tilsæt blandingen på pande til suppen og bland forsigtig sammen Kog forsigtig videre til det hele er godt blandet sammen. Ca. 5 min. Køles af uden låg og sættes på køl med låg til dagen efter. 3.dag Spises varmt med mayonnaise eller creme fraiche ovenpå og en god flutes til |
|
Opskriften er vist 26053 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne