Lammepaté med Fetinasalat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid:
Ca. 40 min. ved 200°. Mikrobølgeovn: Form farsen til et aflangt brød i et smurt fad (ca. 10 x 25 cm). Dæk det med plastfilm: Ca. 15 min. ved halv effekt. Lammepaté: Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt lammekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1 1/2 liter). Bag patéen midt i ovnen. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag. Fetinasalat: Skær Fetina i tynde skiver og bræk hver skive i brud. Anret tomatskiver, Fetina og oliven på et fad. Drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og fordel det over Fetinasalaten. Serveres med Groft brød, fintstrimlet icebergsalat og lolo rossa salat |
|
Opskriften er vist 12129 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne