Appelsin-fromage med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Zita Indsendt : Red : |
|
|
udblød husblassen i koldt vand i 10 min. smelt husblasen i det vand der følger med i mikroovn eller vand bad
rør herefter citron og appelsinsaft i husblasen
pisk æggeblommerne med sukkeret til det er cremet.
rør appelsinskal og chokolade i rør husblas blandingen i
lad det stå i ca. 20 min på køkkenbordet til det begynder at samle sig
pisk fløden til skum og vend det i
fordel fromagen i portions glas eller i en skål
Tips: lav evt. hjerter af chokolade til at pynte med smelt 75 gr. chokolade med 1 spsk. fløde 9% i mikroovn eller over vandbad fordel det på bagepapir i et 1/4 cm. tykt lag. når det er stivnet trykker man 6 hjerter ud med en hjerte form |
|
Opskriften er vist 22708 gange,
og udskrevet 664 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Povl - 2005-01-01 01:01:01 de fleste af de voksne og de 2 børn der var med syntes desserten var for fed, altså en fiasko |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne