Scalopine al limone (Kalvefilet med citron)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber og vendes let i mel.
2 spsk. Smør og 3 spsk. Olie hældes på en pande, og når smørret er bruset af, bruner de fileterne ca. 2 minutter på hver side, eller indtil de er brune.
Tag kalvefileterne på panden og læg dem på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt kødkraften og kog panden ren for afsætninger.
Fortsæt kogningen, til skyen er kogt godt ned, tilsæt resten af oksekødkraften, og under stadig hård kogning tilsætter de citronsaft og det blødgjorte smør, idet de stadig ryster panden, så smørret og skyen går i forbindelse.
Hæld skyen over filetterne og pynt til sidst med citronskiverne.
|
|
Opskriften er vist 17436 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne