Lam i hvidkål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet stegegryde.
Tilsæt karry og lad det bruse af. Del alt lammekødet i 2 portioner, og brun hver portion for sig.
Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt grønsagsbouillon og ingefær. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.
Tilsæt hvidkålen og kog den med i ca. 5 min. Kålen skal være mør, men stadig sprød. Rør fløde og maizena sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Lad retten koge i ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Giv Groft brød til. |
|
Opskriften er vist 13089 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne