Polpette alla Casalinga (kødboller)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Opblød franskbrødsterningerne i mælken og vrid dem derefter tørre for mælk.
Herefter blander den i en stor skål det opblødte brød, det udpiskede æg, okse- og flæskekødet, parmesanosten og den finthakkede persille sammen med 1 spsk olivenolie, hvidløg, citronskal, allehånde, salt og peber.
Ælt denne blanding med begge hænder eller ved hjælp af en ske, indtil alle ingredienser er godt blandede.
Form denne blanding til små frikadeller, ville vi kalde det på dansk og steg dem derpå i olien ved jævn varme i ca. 8-10 minutter.
De kan også ved hjælp af lidt mere olie på panden ligesom rulle disse små boller, så de får karakter af det, man på svensk kalder for kødboller.
Bollerne skal steges, til de bliver jævnt brune på overfladen og helt gennemstegte.
Kødbollerne serveres med en varm tomatsauce. |
|
Opskriften er vist 13504 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne