Fungi marinati (Marinerede champignoner)
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Sæt olivenolien, vandet, citronsaften, de knuste fed hvidløg, laurbærbladet, peberkornene og saltet over at koge i en lille gryde.
Lad det koge for jævn varme i ca. 15 minutter.
Si marinaden og hæld den tilbage i en gryde, nu tilsætter de champignonerne og lader dem snurre i marinaden i ca. 5 minutter.
Lad dem afkøle i gryden.
De kan servere champignonerne med stuetemperatur eller sætte dem i køleskabet og servere dem kolde ( de kan sagtens holde sig i 8 dage i marinaden). Før serveringen tager de champignonerne op med en hulske, lader dem løbe fri for væde og anretter dem på en asiet eller i en skål. Denne ret er beregnet til at blive serveret som en del af antipasto (forret). |
|
Opskriften er vist 28222 gange,
og udskrevet 762 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Bitten - 2011-06-23 17:40:53 Superlækker opskrift. Jeg brugte bagefter lagen til at marinere skiveskårne radiser i :-) Jeg blandede i øvrigt pebermynteblade i svampene bagefter og det var dejligt. helle - 2009-07-02 17:13:59 De er bare gode - også med lidt chilli i lagen (som fint kan genbruges) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne