Fungi marinati (Marinerede champignoner)

Fungi marinati (Marinerede champignoner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.Olivenolie
0.5 dl.Vand
2 citrober saften heraf
1 laurbærblad
2 fedknust hvidløg
6 hele peberkorn
1 tsk.Salt
500 g.Små friske champignoner
 
Opskrift:
Sæt olivenolien, vandet, citronsaften, de knuste fed hvidløg, laurbærbladet, peberkornene og saltet over at koge i en lille gryde. Lad det koge for jævn varme i ca. 15 minutter. Si marinaden og hæld den tilbage i en gryde, nu tilsætter de champignonerne og lader dem snurre i marinaden i ca. 5 minutter. Lad dem afkøle i gryden.

De kan servere champignonerne med stuetemperatur eller sætte dem i køleskabet og servere dem kolde ( de kan sagtens holde sig i 8 dage i marinaden). Før serveringen tager de champignonerne op med en hulske, lader dem løbe fri for væde og anretter dem på en asiet eller i en skål.

Denne ret er beregnet til at blive serveret som en del af antipasto (forret).





karakterer:
Opskriften er vist 28139 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-23 17:40:53
Superlækker opskrift. Jeg brugte bagefter lagen til at marinere skiveskårne radiser i :-) Jeg blandede i øvrigt pebermynteblade i svampene bagefter og det var dejligt.

  -   2009-07-02 17:13:59
De er bare gode - også med lidt chilli i lagen (som fint kan genbruges)