Scalopine al marsala (Kalvefilet med marsala-sauce)

Scalopine al marsala (Kalvefilet med marsala-sauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Kalvefilet
 salt
 friskkværnet sort peber
 hvedemel
2 spsk.Smør
3 spsk.Olivenolie
1 dl.Tør marsala
1 dl.Høne- eller oksekødskraft - friskkogt eller fra dåse
2 spsk.Blødt smør
 
Opskrift:
De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber, vendt i mel. 2 spsk. Smør og 3 spsk. Olivenolie varmes på pande, til smørret er bruset af. Læg kalvefileterne på og brun dem i ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og læg dem på et fad.

Hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt marsala’en og halvdelen af kødkraften og kog hurtigt panden af for at fjerne den afsætning af kraft som har fundet sted på pandens bund. Kog denne sky kraftigt ind og tilsæt den sidste del af skyen, sørg for at de får pandeafsætningen med i skyen, og denne er kogt ind, til den begynder at få karakter som sirup, smager de til med salt og peber, ryster det blødgjorte smør i fonden og hælder den over kalvefileterne.





karakterer:
Opskriften er vist 25072 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-11 17:09:24
jeg mangler spændede tilbehør til denne ret