Scalopine al marsala (Kalvefilet med marsala-sauce)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber, vendt i mel.
2 spsk. Smør og 3 spsk. Olivenolie varmes på pande, til smørret er bruset af.
Læg kalvefileterne på og brun dem i ca. 3 minutter på hver side.
Tag dem af panden og læg dem på et fad.
Hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt marsala’en og halvdelen af kødkraften og kog hurtigt panden af for at fjerne den afsætning af kraft som har fundet sted på pandens bund. Kog denne sky kraftigt ind og tilsæt den sidste del af skyen, sørg for at de får pandeafsætningen med i skyen, og denne er kogt ind, til den begynder at få karakter som sirup, smager de til med salt og peber, ryster det blødgjorte smør i fonden og hælder den over kalvefileterne. |
|
Opskriften er vist 24926 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-11 17:09:24 jeg mangler spændede tilbehør til denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne