Fettuccine al burro (Æggenudler med smør og ost)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Fettucini ( Frisk ) Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rør smørret blødt i en skål og tilsæt piskefløden lidt efter lidt, under blandingen af smørret og piskefløden tilsætter de 100 g. Reven parmesan sæt derpå skålen til side, til de skal bruge smørret til iblanding i fettuccine.
For at være sikker på at servere fettuccine’n så varm som muligt kan de sætte en stor serveringsskål eller kasserolle til forvarmning i ovnen ved 100-125 grader. Bring vand og salt i kog og hæld fettuccine’n i, når vandet koger kraftigt, medens de forsigtigt med en trægaffel eller en ske fordeler den i vandet, så den ikke koger sammen. Så snart pastaen er mør, efter 5-8 minutter, hælder de omhyggeligt vandet fra, løget lidt i nudlerne med et par trægafler eller lignende for at være sikker på, at vandet er løbet helt fra. Hæld nu nudlerne i den varme skål, bland smør-fløde-osteblandingen i, smag til med salt og peber og server fettuccine’n med det samme, ledsaget af en skål med reven ost. |
|
Opskriften er vist 14979 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Jon - 2010-04-23 12:54:00 Der skulle vist have stået "rør" i stedet for "løget"...! mig - 2008-11-10 19:34:21 hej jeg har et spørgsmål hvad er æggenudler lavet ud af Conny Larsen - 2007-02-10 13:35:01 hælder de omhyggeligt vandet fra, løget lidt i nudlerne med et par trægafler, men hvad er løget - der ikke meddeles i opskriften? Hvad mon det er? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne