Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce)
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien i en stor tykbundet gryde, hæld løgene i og lad dem snurre ved ikke for kraftig varme og under stadig omrøring i 2-3 minutter.
Når løgene er gennemsigtige, men ikke brune, hælder de kålen ved sammen med tomaterne, vineddiken, salt og peber. Lad det hele småsnurre udækket i ca. 20 minutter, en gang imellem må de røre lidt rundt med en ske. Efter denne kogetid prøver de om kålen er mør, er den det drysser de sukkeret over, blander let og koger i endnu 2 minutter. Server i en opvarmet skål, enten som en grønsag, der kan ledsage fisk eller kødretter, eller som en selvstændig ret, der kan følge efter hovedmåltidet. |
|
Opskriften er vist 39240 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2012-04-29 19:55:48 Det var lidt en skuffelse. Ikke særlig spændende. Hvidkål kan finde bedre anvendelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne