Ostriche all’italiana (Bagte østers med hvidløg)
Hovedingrediens : Skaldyr - Østers Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 210 grader.
Vælg et ovnfast fad eller ildfast serveringsfad, der er stort nok til at rumme østerserne i et lag. Smør fadet. I en stor gryde lader de 2 spsk. Smør bruse af, hælder de friske franskbrødskrummer ved sammen med hvidløget og vend dem i smørret i 2-3 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Hæld den finthakkede persille ved, bland det hele og spred ca. Halvdelen af denne masse ud i det smurte fad, læg østerserne over i et lag og bland derefter resten af franskbrødskrummerne med den revne ost og hæld denne blanding over dem. Sæt små smørklatter på toppen. Bag rette på øverste rist i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil brødkrummen er gylden og saften i fadet koger. Serveres med det samme, enten som en hovedret eller som en del af en antipasto. |
|
Opskriften er vist 16038 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rebekka - 2013-04-02 14:00:59 Kan også laves som portionsanretninger med 1 østers til hver portion. Da fyldes de i linseforme / muffinsforme og bages ca. 12-15 min anonym - 2007-12-30 11:17:57 bliver østers i skalerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne