Pesche ripiene (Friske ferskner fyldt med makroner)
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader.
Skold fersknerne, 2 ad gangen i kogende vand i ca. 20 sekunder, tag dem op med en hulske, læg dem i koldt vand og pil forsigtigt skindet af med en skarp kniv. Fersknerne deles i halve, stenen fjernes, og med en spiseske udhuler de hver halvdel, så der bliver plads til fyldet i midten. Tilsæt det udskrabede ferskenkød til de knuste makroner, hæld sukker, smør og æggeblommer i fyldet, rør sammen og hæld fyldet i hver fersken. Anret de halve ferskner side om side i et smurt ovnfast fad og bag dem i 20-25 minutter, eller indtil de lige er møre. Dryp fersknerne med den sirup der løber fra under bagningen. Kan serveres varme eller kolde. |
|
Opskriften er vist 11443 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne