Pesche ripiene (Friske ferskner fyldt med makroner)

Pesche ripiene (Friske ferskner fyldt med makroner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
6 faste men modne ferskner
2 spsk.Sukker
4 spsk.Usaltet smør
2 æggeblommer
5 store makroner – knust i en blender eller rullet ind i et klæde og knust med en kagerulle flaske eller hvad de har ved hånden
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader.

Skold fersknerne, 2 ad gangen i kogende vand i ca. 20 sekunder, tag dem op med en hulske, læg dem i koldt vand og pil forsigtigt skindet af med en skarp kniv. Fersknerne deles i halve, stenen fjernes, og med en spiseske udhuler de hver halvdel, så der bliver plads til fyldet i midten. Tilsæt det udskrabede ferskenkød til de knuste makroner, hæld sukker, smør og æggeblommer i fyldet, rør sammen og hæld fyldet i hver fersken.

Anret de halve ferskner side om side i et smurt ovnfast fad og bag dem i 20-25 minutter, eller indtil de lige er møre. Dryp fersknerne med den sirup der løber fra under bagningen.

Kan serveres varme eller kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 11454 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu