Græske kødspid med yoghurtsalat og thabouleh
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kødspid:
Alle ingredienserne æltes sammen, og farsen formes til runde boller. Kødbollerne sættes på spid, grilles på en olieret rist og serveres med yoghurtsalat og thabouleh. Yoghurtsalat: Hæl yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle - det tager 1-2 timer. Skrab yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber efter smag. Riv agurken på råkostjernets grove side og tryk den helt fri for væde, før den blandes i yoghurten sammen med finthakket frisk mynte. Thabouleh: Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten. Pynt med tomater skåret i både. |
|
Opskriften er vist 9870 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne