Kartoffel- og tunsalat med urter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm grillovnen.
Skær kartoflerne i 1 cm. både, fordel dem på en stor bageplade sammen med den friske tunsteak.
Rør olivenolie, salt, rosmarin og peber i en lille skål. Pensl kartofler og tunfisken med blandingen. Grill i 10 minutter, vend kartofler og tun en gang og pensl nu og da med olieblandingen. Bland imens tomater, kapers, sorte oliven, citronsaft og olivenolie i en anden skål. Anret kartofler og tunfisk på et stort fad. Server med tomat- og kapers salsaen Tips: Den friske tunfisk kan erstattes med to 180 g. dåsetun afdryppet og delt i flager. Skal i så fald ikke dampkoges. |
|
Opskriften er vist 14223 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-11-16 10:28:35 Kartoflerne får ikke nok - tunen får for meget - og hvor kommer lige dampkogning ind i billedet??? lille mor - 2005-01-01 01:01:01 den er okay at lave. Og det smager faktisk okay, selvom jeg havde mine betænkligheder med hensyn til kartoflerne. Men jo den kan gå an til bare hverdags morgenmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne