Bondesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Indsendt : |
|
|
Opvarm kartoflerne og 3 liter vand i en 4 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter.
Tilsæt majsene, lad dem simre i 5 minutter.
Tilsæt broccoli, lad det hele simre i endnu 2 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre.
Hæld vandet fra.
Skyl grøntsagerne i koldt rindende vand.
Bland yoghurt, olie, eddike, timian, salt og peber i en stor skål, og rør det godt sammen. Tilsæt grønsagsblandingen og de røde peberfrugtstrimler, bland det godt. Server ved stuetemperatur, eller sæt salaten i køleskabet til senere servering. |
|
Opskriften er vist 38865 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne