Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter, eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens dijonsennep, eddike, hvidløg, salt og peber i en stor skål. Tilsæt gradvist olivenolie, indtil dressingen er jævn Tips: Passer godt til marineret grillstegt farmerbøf eller fisk. |
|
Opskriften er vist 35133 gange,
og udskrevet 1134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Marie - 2009-03-25 15:06:22 Har nu prøvet opskriften igen. Der må være trykfejl. 3/4 spsk. (og ikke dl) dijonsennep er perfekt. Og så høstede salaten ros fra gæsterne. Anne-Marie - 2009-01-04 10:22:04 Sennepsdressingen er meget stærk. ½ dl dijonsennep er rigeligt. Per - 2008-06-08 12:12:06 Æbleeddiken kan skiftes ud med hvidvinseddike. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne