Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille

Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille, billede 4 Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille, billede 1 Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille, billede 2 Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.nye kartofler skåret i bidder
 
 Dressing:
0.75 dl.æbleeddike
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
0.5 dl.hakket persille
2 store knuste fed hvidløg
0.75 dl.dijonsennep
0.5 tsk.salt
0.75 dl.olivenolie
 
 salatblade
 
Opskrift:
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra.

Bland imens dijonsennep, eddike, hvidløg, salt og peber i en stor skål. Tilsæt gradvist olivenolie, indtil dressingen er jævn

Tips:

Passer godt til marineret grillstegt farmerbøf eller fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 35133 gange,
og udskrevet 1134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-25 15:06:22
Har nu prøvet opskriften igen. Der må være trykfejl. 3/4 spsk. (og ikke dl) dijonsennep er perfekt. Og så høstede salaten ros fra gæsterne.

  -   2009-01-04 10:22:04
Sennepsdressingen er meget stærk. ½ dl dijonsennep er rigeligt.

  -   2008-06-08 12:12:06
Æbleeddiken kan skiftes ud med hvidvinseddike.