Sauteret kartoffel- og porresalat med champagnevinaigrette

Sauteret kartoffel- og porresalat med champagnevinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
2 store porrer skåret i tynde skiver
3 spsk.champagneeddike eller hvidvinseddike
500 g.røde kartofler skåret i 1 cm. skiver
0.75 tsk.salt
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Opvarm 2 spsk. af olien, i en pande over middel varme, og svits kartoflerne i en ca. 10 minutter, under jævnlig omrøring. Tilsæt porre og slat, lad det snurre endnu 3 minutter, eller indtil kartofler og porrer er møre.

Bland eddike, persille og den sidste spsk. olie i en stor skål. Tilsæt kartoffelblandingen, og rør det hele godt sammen. Server salaten varm, eller stil den i køleskabet og server den senere.

Tips:

Gallisk ret





karakterer:
Opskriften er vist 15321 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu