Sauteret kartoffel- og porresalat med champagnevinaigrette
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Indsendt : |
|
|
Opvarm 2 spsk. af olien, i en pande over middel varme, og svits kartoflerne i en ca. 10 minutter, under jævnlig omrøring.
Tilsæt porre og slat, lad det snurre endnu 3 minutter, eller indtil kartofler og porrer er møre.
Bland eddike, persille og den sidste spsk. olie i en stor skål. Tilsæt kartoffelblandingen, og rør det hele godt sammen. Server salaten varm, eller stil den i køleskabet og server den senere. Tips: Gallisk ret |
|
Opskriften er vist 15272 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne