Picnicsalat med kartofler og æg

Picnicsalat med kartofler og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.røde kartofler skåret i 2 cm. stykker
2 spsk.æbleeddike
1.5 tsk.salt
4 hårdkogte hakkede æg
2 stilkebladselleri skåret i skiver
0.66 hakket dildpickles
0.66 dl.mayonnaise
1 spsk.dijonsennep
0.25 tsk.cayennepeber
3 skalotteløg skåret i skiver
1.25 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 20 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra.

Bland imens mayonnaise, pickles, eddike, dijonsennep, salt og cayennepeber i en stor skål. Tilsæt kartofler, æg, skalotteløg, selleri og persille. Vend det hele godt sammen. Stil salaten koldt indtil den skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11550 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu