Picnicsalat med kartofler og æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 20 minutter, eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens mayonnaise, pickles, eddike, dijonsennep, salt og cayennepeber i en stor skål. Tilsæt kartofler, æg, skalotteløg, selleri og persille. Vend det hele godt sammen. Stil salaten koldt indtil den skal serveres. |
|
Opskriften er vist 11550 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne