Kartoffel-tabbouleh
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Indsendt : |
|
|
Læg bulguren i en stor skål og dæk den med koldt vand, lad den stå 1 time.
Lad den dryppe af, hæld overskydende vand fra.
Læg imens kartoflerne i en gryde med så meget vand, at de er dækket, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad kartoflerne simre i 10 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra. Bland skalotteløg, tomat, persille, mynte, citronsaft, olivenolie, salt, peber, kartofler og bulgur i en stor skål. For en stor skål med romaineblade, og øs salaten over det grønne. |
|
Opskriften er vist 14360 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-27 17:02:14 lmao hvordan hakker man oliven olie??????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne