Kartoffel-tabbouleh

Kartoffel-tabbouleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.bulgur (knækket hvede)
3 skalotteløg skåret i tynde skiver
1.25 dl.hakket persille
2 spsk.friskpresset citronsaft
1.5 tsk.salt
 romainesalatblade
500 g.røde kartofler skåret i 1 cm. tern
1 stor hakket tomat
3 spsk.hakket olivenolie
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Læg bulguren i en stor skål og dæk den med koldt vand, lad den stå 1 time. Lad den dryppe af, hæld overskydende vand fra.

Læg imens kartoflerne i en gryde med så meget vand, at de er dækket, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad kartoflerne simre i 10 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra.

Bland skalotteløg, tomat, persille, mynte, citronsaft, olivenolie, salt, peber, kartofler og bulgur i en stor skål. For en stor skål med romaineblade, og øs salaten over det grønne.





karakterer:
Opskriften er vist 14360 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-27 17:02:14
lmao hvordan hakker man oliven olie???????