Kartoffel-, fennikel- og olivensalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Opvarm olivenolien på en pande over middel varme, og svits kartoflerne i den i 10 minutter, under jævnlig omrøring.
Tilsæt fennikel og hvidløg, svits det i 5-10 minutter under hyppig omrøring, indtil grønsagerne er møre.
Tilsæt oliven og eddike.
Servering: Fordel salatbladene på et fad og hæld salaten over dem. |
|
Opskriften er vist 13808 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne