hvide Asparges- kartoffelsalat med citronvinaigrette
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i 2 cm stykker.
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod, det nederste stykke brækkes af.
Aspargesene skæres så i stykker på ca. 5 cm.
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra. Bland olivenolie, citronsaft, revet citronskal, presset hvidløg og salt i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. Tips: Passer godt til stegt fisk eller kylling |
|
Opskriften er vist 50020 gange,
og udskrevet 1031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anni Bertelsen - 2010-11-26 07:00:50 God kartoffelsalat... passer til meget andet end steg fisk og kylling.. Frikadeller f.eks. pølser o.s.v. Laver den tit, da jeg har en bonussøn, som ikke bryder sig om varm kartoffelsalat. Per - 2008-05-11 09:57:53 Kan laves med både hvide og grønne asparges, det er dog kun de hvide der skal skrælles. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne