Varm muslinge- og kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en 3 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre til de er næsten møre, 10-15 minutter.
Pas på de ikke koger ud.
Hæld vandet fra.
Skyl imens muslingerne under koldt rindende vand, kasser alle med åbne skaller, Fjern ”skægget” og læg muslingerne i en gryde sammen med hvidvinen. Bring dem i kog over middel varme. Læg låg på, og lad dem simre 5-10 minutter, indtil alle skallerne er åbne. Tag muslingerne ud af skallerne med en lille hulske, og læg dem i en skål. Kasser alle muslinger, der ikke har åbnet sig. Kasser skallerne. Skyl muslingerne i kogelagen for at fjerne eventuelt sand. Bland olivenolie, løg, eddike, persille og salt i en stor skål. Vend forsigtigt kartoffelskiver, varme muslinger og tomater i blandingen og rør godt. |
|
Opskriften er vist 7233 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne