Varm muslinge- og kartoffelsalat

Varm muslinge- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler skrællede og skåret i 0.5 cm. tykke skiver
2 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.salt
0.66 dl.tør hvidvin
24 store muslinger
2 spsk.hakket rødløg
0.75 dl.hakket persille
2 tomater skåret i tern
 
Opskrift:
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en 3 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre til de er næsten møre, 10-15 minutter. Pas på de ikke koger ud. Hæld vandet fra.

Skyl imens muslingerne under koldt rindende vand, kasser alle med åbne skaller, Fjern ”skægget” og læg muslingerne i en gryde sammen med hvidvinen. Bring dem i kog over middel varme. Læg låg på, og lad dem simre 5-10 minutter, indtil alle skallerne er åbne. Tag muslingerne ud af skallerne med en lille hulske, og læg dem i en skål. Kasser alle muslinger, der ikke har åbnet sig. Kasser skallerne. Skyl muslingerne i kogelagen for at fjerne eventuelt sand.

Bland olivenolie, løg, eddike, persille og salt i en stor skål. Vend forsigtigt kartoffelskiver, varme muslinger og tomater i blandingen og rør godt.





karakterer:
Opskriften er vist 7233 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu