Kraftig kartoffel- og kielbasa-salat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Opvarm olien i en pande over middel varme, og steg kartoflerne til de er møre, i 10-15 minutter, under jævnlig omrøring.
Læg dem over på et fad med en hulske.
Steg kilbasa og porre i resten af den olie, der er tilbage på panden, over middel til kraftig varme i ca. 3 minutter, under jævnlig omrøring. Hæld kartoflerne tilbage på pande. Tilsæt eddike, salt og peber, og rør det hele godt sammen. Server det varmt, eller stil det i køleskabet til senere servering. |
|
Opskriften er vist 9301 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne