Cajun skinkesalat med søde kartofler som i Louisiana
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Læg de søde kartofler med så meget vand, at de er dækket, i en 3 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 10-15 minutter, eller indtil kartoflerne er netop møre.
Hæld vandet fra.
Opvarm 1 spsk. olivenolie, i en pande over middel varme, og svits skinke, skalotteløg, hvidløg og sort peber, indtil skinken er let brunet, under jævnlig omrøring. Tilsæt de søde kartoffelstykker, steg dem 3-5 minutter længere, eller indtil de er møre. Bland sennep, eddike, cayennepeber og salt i en skål. Tilsæt kartoffelblandingen, rør det hele godt sammen. Servering: Fordel brøndkarsekvistene på et fad, og læg kartoffelsalaten ovenpå. |
|
Opskriften er vist 23291 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer helle - 2012-10-25 19:32:19 har lavet mad i mange år dette lyder som en god variant af den normale kartoffelsalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne