Kielbasa
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Letland Indsendt : |
|
|
Hak kødet
knus hvidløg og bland med andre krydderier
bland det i kødet
ælt/rør grundigt
ælt/rør vandet langsomt i
læg tarme i blød og skyl dem
sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene
prik små huller for at fjerne evt. luftbobler
steg i ovn ca 1 time ved ca 150 grader. fyld vand ved efter behov
|
|
Opskriften er vist 22157 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer En Polak - 2017-07-24 21:17:53 Kielbasa er en poelse som skal ryges! Og de fleste foretraekker uden hvidloeg. anita - 2007-10-06 11:37:13 hvornår kan man bruge den mængde stegte pølser? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne