Kielbasa

Kielbasa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Letland

LetlandIndsendt :     

Ingredienser:
12-15 pundmagert skinkekød
5 pundoksekød
1 pundkalvesmåkød
1 spsk.hvidløgssalt
2 spsk.sennepskorn
1 helt hvidløg
1.2 l.vand
 paprika drys efter behov
1-2 spsk.salt
 
Opskrift:
Hak kødet knus hvidløg og bland med andre krydderier bland det i kødet ælt/rør grundigt ælt/rør vandet langsomt i læg tarme i blød og skyl dem sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene prik små huller for at fjerne evt. luftbobler steg i ovn ca 1 time ved ca 150 grader. fyld vand ved efter behov





karakterer:
Opskriften er vist 22157 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-24 21:17:53
Kielbasa er en poelse som skal ryges! Og de fleste foretraekker uden hvidloeg.

  -   2007-10-06 11:37:13
hvornår kan man bruge den mængde stegte pølser?