Vanillefromage 03
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karsten Pedersen Indsendt : |
|
|
Sukker og vand koges igennem til let sirup. Æggeblommer piskes sammen med vanillemarv sammen med den kogende sirup og legeres let over svag varme til cremekonsistens (den skal piskes kold). Til sidst piskes den udblødte smeltede gélatine i æggemassen.
Den letpiskede fløde vendes i æggeskummet - lad massen stivne lidt på køl imens man klargøre jordbærende. Toppen pilles af og jordbærren skæres i små tern. Vend jordbærrene i massen og fyld den i en form. Gem evt. nogle jordbær til pynt
Tips: Hvis man ikke bruger jordbær og smager den til med noget andet fx spiritus skal man huske at hvis man tilføjer 1 dl væske skal der også tilføjes 1 blad gelatine. |
|
Opskriften er vist 16180 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer KMP - 2005-01-01 01:01:01 Er nem og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne