Pastaret Italiensk
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Kog pasta al dente efter anvisning i vand m. salt. Skyl m. koldt vand for at hindre yderigere kogning.
Svits bacon/spegepølse-tern m. hvidløg, rosmarin og løgtern. Tilsæt grøntsager. Grove grøntsager tilsættes først og steger ca. 5 min. Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt. Lettere grøntsager tilsættes. Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt. Oregano, salt og peber tilsættes efter smag. Pastaen vendes i og steger med et par minutter. Evt. basilikum hakkes og vendes i. Riv god parmesan over retten og server. Tips: Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave. |
|
Opskriften er vist 32728 gange,
og udskrevet 752 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer RizRaz - 2007-12-12 16:41:54 Er god med mere kød f.eks kylling el lam louise - 2005-01-01 01:01:01 lækker -må bare prøves. Sanne - 2005-01-01 01:01:01 Kan gøres meget fedtfattig ved at udelade bacon og begrænse parmesanen. Jane - 2005-01-01 01:01:01 Nam nam. Kan varieres i det uendelige alt efterhvad der er i køleskabet. Michelle - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig og lækker! Kan også fungere fint som "tøm-køleskab-mad" en kødrest gør den mere fyldig. Husk den rigtige parmesan. -IKKE pulveret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne