Tvebakkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Zita Indsendt : |
|
|
Smørret smuldres i mel blandet med sukker og bagepulver.
Dejen æltes sammen med æggeblommer og lidt vand.
Æggehviderne piskes let og røres derefter med flormelis mandelessens og de knuste tvebakker
Dejen deles i to og den ene rulles ud og lægges i bunden af en bradepande der måler 35x45 cm.
Halvdelen af fyldet bredes ud oven på dejen og dækkes med den anden udrullede af halvdelen af dejen
Dæk overfladen med resten af fyldet og bag kagen ved 200 gr. i ca. 25 min. eller til kagen er gennembagt.
Tips: Kagen smager bedst når den er helt afkølet. |
|
Opskriften er vist 18169 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne