Tvebakkage

Tvebakkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.smør
200 g.sukker
1 tsk.bagepulver
5 æggeblommer
 evt.1-2 tsk. vand
 
 Fyld:
500 g.flormelis
5 æggehvider
1 spsk.mandelessens
 rasp af 17 tvebakker
 
Opskrift:
Smørret smuldres i mel blandet med sukker og bagepulver. Dejen æltes sammen med æggeblommer og lidt vand. Æggehviderne piskes let og røres derefter med flormelis mandelessens og de knuste tvebakker Dejen deles i to og den ene rulles ud og lægges i bunden af en bradepande der måler 35x45 cm. Halvdelen af fyldet bredes ud oven på dejen og dækkes med den anden udrullede af halvdelen af dejen Dæk overfladen med resten af fyldet og bag kagen ved 200 gr. i ca. 25 min. eller til kagen er gennembagt.

Tips:

Kagen smager bedst når den er helt afkølet.





karakterer:
Opskriften er vist 18035 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu