Brunsviger 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Zita Indsendt : Red : |
|
|
Mel og smør smuldres. Gær og salt opløses i mælken hældes i melet og røre til en ret lind dej.
Remoncen røres sammen. Dejen røres ud i to små smurte bradepander. Remoncen lægges i klatter her og der. Det hele stilles i køleskabet. Når den skal efterhæve tages den ud af køleskabet og stilles lunt i 1/2 til 1 time. Bag kagerne ved 200 grader C i ca. 13 min. Tips: Det kaldes koldhævning når man laver en dej med kold væske og bagefter stiller den kold i stedet for lunt. Så tager hævningen længere tid og så passer det med at forme dejen om aftenen og stille den i køleskabet natten over. Tag den frem og stil den lunt som det første næste morgen så kan den bages efter 1/2 til 1 time. |
|
Opskriften er vist 34058 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-10 09:42:19 hvor mange er der til denne her poistion m - 2008-02-21 12:10:51 den smager super, kan stærk anbefales... :) rigtig god!! Vinnie - 2008-01-31 11:57:11 Smager super godt og laves den med risdrik kan mælkeallergier også tåle den. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt med kanel og kardemonde i dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne