Brunsviger 02

Brunsviger 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
275 g.hvedemel
25 g.gær
2 dl.mælk
0.5 tsk.salt
 
 Remonce:
50 g.smør
150 g.farin
3 spsk.sirup
2 tsk.kanel
 
Opskrift:
Mel og smør smuldres. Gær og salt opløses i mælken hældes i melet og røre til en ret lind dej.

Remoncen røres sammen. Dejen røres ud i to små smurte bradepander. Remoncen lægges i klatter her og der. Det hele stilles i køleskabet.

Når den skal efterhæve tages den ud af køleskabet og stilles lunt i 1/2 til 1 time. Bag kagerne ved 200 grader C i ca. 13 min.

Tips:

Det kaldes koldhævning når man laver en dej med kold væske og bagefter stiller den kold i stedet for lunt. Så tager hævningen længere tid og så passer det med at forme dejen om aftenen og stille den i køleskabet natten over. Tag den frem og stil den lunt som det første næste morgen så kan den bages efter 1/2 til 1 time.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunsviger

karakterer:
Opskriften er vist 34014 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-10 09:42:19
hvor mange er der til denne her poistion

  -   2008-02-21 12:10:51
den smager super, kan stærk anbefales... :) rigtig god!!

  -   2008-01-31 11:57:11
Smager super godt og laves den med risdrik kan mælkeallergier også tåle den.

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager rigtig godt med kanel og kardemonde i dejen