Mandelbund med chokolade og sorbet
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Zita Indsendt : Red : |
|
|
Hak mandlerne meget fint i en blender sammen med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende. Bland mandler mel bagepulver og salt og rør det i æggeblommerne. Pisk hviderne stive og vend dem i med en dejskraber. Fordel dejen i en smurt bradepande 20x30. kan også fores med bagepapir.
Bag bunden i 20 minutter ved 200 grader C på midterste ovn ribbe. Afkøl bunden og skær den ud i passende portionsstørrelser. Smelt chokoladen med fløden i en lille gryde. Smør det på tærtebundene og lad det stivne en times tid. Server bunden med sorbet til og pynt med citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 18389 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne