Rød, hvid og blå kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i ca. 10 minutter, eller til de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens løg, creme fraiche, purløg, peberrod, mayonnaise, eddike, salt og peber i en stor skål. Tilsæt kartoflerne, og bland det hele godt sammen. Stil salaten i køleskabet indtil serveringen. Servering: Dæk et stort fad med rødkålsblade, og læg kartoffelsalaten ovenpå |
|
Opskriften er vist 12800 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne