Ristede lammenyrer på salat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer Indsendt : |
|
|
Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.
Nyrerne tørres omhyggeligt skæres i tynde skiver og ristes på panden i olien med fuldt blus til væden er trængt ud. Smid fedtstoffet ud. Steg dem nu i smørret til de er brune udenpå. Anrettes på et fad oven på salaten skåret i tynde strimler. Panden koges af med vermouthen og skyen hældes over nyrerne. |
|
Opskriften er vist 10044 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne