Pestokartofler med dild
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra.
Bland dild, persille, nødder, olie, parmesan, hvidløg, salt og peber i en blender eller foodprocessor, til pestoen er godt blandet. Bland kartofler, tomater og squash i en skål, og pynt med pestoen. Tips: Passer godt til grillstegt fisk eller fjerkræ |
|
Opskriften er vist 14715 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne