Varm kalkunsalat med søde kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Bring de søde kartofler o kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 10 minutter, eller til kartoffelstykkerne er møre.
Hæld vandet fra.
Opvarm imens olien i en pande over middel til kraftig varme, og steg kalkunstykkerne med ½ tsk. salt i ca. 5 minutter, til de er brune, under hyppig omrøring. Tilsæt de søde kartofler. Chutney, persille, balsameddike, peber og resterende ½ tsk. salt. Svits de hele i 1-2 minutter under hyppig omrøring, så smagsstofferne blandes. Server salaten varm på et lag salatblade. |
|
Opskriften er vist 12285 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer shc - 2005-01-01 01:01:01 Nem og hurtig. Smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne