Kanelkage (Stor)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : michelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 261652 gange,
og udskrevet 5675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (158 stemmer) |
|
Kommentarer Simone - 2015-10-08 20:59:34 Kan man godt undlade æg i glasuren? :) - 2015-04-10 16:27:22 Det er en mega god kage har lige lavet den til min mors fødselsdag og hun blev virkelig glad :) anonym - 2014-10-20 19:49:53 det er seriøst god kanelkage test den selv anna - 2014-09-09 16:58:17 fantastisk kage skulle lave den til min klasse og de elskede den det er helt klart min ynglings kage anonym - 2014-01-15 13:12:43 Kan man bruge skyer i stedet for kærnemælk Hellenutella - 2012-11-19 22:09:37 Elsker den kage, har lavet den en million gange!. Laver den hver gang jeg er hjemme hos min mor, og det er jeg hver anden uge Dorthe taxa - 2012-10-14 15:30:58 Kanon kage... en plade mørk-chockolade hakkes i susi - 2012-09-21 14:33:21 kagen er super god, man kan oglaves uden æg i glsuren. Den er og så god med! anonym - 2012-03-04 22:49:08 Jeg bager den med laktosefri mælk da jeg har en søn med laktollergi. og den er stadigvæk super god. bryder mig dog ikke om at komme æg i. anonym - 2012-02-24 14:16:37 kan man godt putte mælk i istedet for Kærnemælk?? anja - 2011-11-16 20:07:44 den er lækker anonym - 2011-10-22 11:48:14 Kan man bruge almindelig mælk i stedet for kærnemælk?? ;-) stine - 2011-10-10 13:11:34 Skal der slet ikke æg og bagepulver i? Signe - 2011-09-05 21:53:57 Det er helt klart den bedste kage ever!!!kanelkage er nok den bedste og populære kage der findes.... jeg anbefaler den til alle mennesker.. :D PS. DEN ER GOOOD. :) Cat - 2011-07-28 15:22:41 Den BEDSTE kanelkage ever!!! Jeg kan dog ikke lide chokoladesmag særlig godt, så har skriftet glasuren ud med en creme af 200 g philedelphia, saften og skallen fra en halv citron og flormelis efter smag :0) Den dækker kun halvdelen af kagen, men har en mand og en søn, der bedst kan lide kagen uden noget på. Miig - 2011-05-21 21:43:39 Den er super god har lavet den flere gange julie grøninng - 2011-05-07 16:44:03 hej jeg har lige bagt kagen og den er vildt god den er for lækker en kage og den tag ingen tid at lave anonym - 2011-03-27 12:38:43 Lækker kage - og super glasur, der er MEGET lækrere end flormelis + vand clara - 2011-03-12 14:05:22 WoW den kage er da bare musm! :D Pia - 2011-01-15 09:27:15 3 spsk kanel istedet for 2 anonym - 2010-11-21 23:49:48 Rigtig fin opskrift, dejlig blød kage. Lavede lidt om på glasuren, smeltede 300 g. god mørk chokolade og fordelte over kagen og pyntede med 200 g. smuttede mandler. Rigtig flot resultat. Maja - 2010-10-19 11:24:16 super lækker kage:-))))) brugte kaffe istedet for æg i glasuren og den blev helt fantastisk lækker, kan godt lide at glasuren har en svag sm-af kaffe;-) Anna - 2010-10-14 17:28:55 Utrolig lækker, smagfuld og svampet kage. Kan varmt anbefales. Havde den med til min gymnasieklasse, og alle elskede den! Havde bare alt for meget glasur - ved ikke, om det var opskriften eller mig der var galt på den? :P anonym - 2010-10-10 16:25:17 det er en supper lækker kage kan den ud af hovedet og har kun lavt den en gang:D Pernille - 2010-08-23 15:18:58 Det er en rigtig god kage at tage med om i skole når man skal give kage. Det var en af de bedste kager i klassen lene jensen - 2010-08-19 16:35:49 Denne kage bager jeg tit til stor glæde for familien. Prøv den, du bliver IKKE skuffet. Katrine - 2010-08-04 19:44:57 Kan man erstatte kærnemælken med noget andet, feks almindelig mælk ? anonym - 2010-06-09 15:57:22 istedet for æg i glasuren, kan man bruge ca 4 3-4 spsk. kaffe. det smager super lækkert :) Christina og Sofie - 2010-04-18 16:06:27 Kagen er dejlig, den smager godt. Den er godt nok lidt tung i det. Den smager ellers rigtig godt og glasuren er sjov at lave :D Cinnamon - 2010-04-09 21:43:04 Hvad kan erstatte kærnemælken? Nina - 2009-11-20 23:26:39 Supergod kage smagte rigtig godt, jeg anbefaler den til andre. Daniell - 2009-08-27 12:47:08 Den smager smadder dejligt (: .. jeg bager den selv tit og med stor glæde enda. Tak for denne gode opskrift ;) anonym - 2009-05-14 19:28:37 God opskrift, men måske er smøret lige i overkanten, kagen bliver for fedtet. så hellere 50g. mindre smør, og en smule mere mælk. Lise - 2009-04-08 14:17:52 forskellen på glasurenne er at den uden smør stivner det gør den med smøren ikke Migg - 2009-03-11 17:36:19 Hej, hvad er forskellen på glasur med smør, flormelis, kakao og æg.... Og glasur med vand og flormelis(cacao hvis det skal være en anden farve glasur) Per - 2008-09-23 18:15:10 Jeg mener at kagen her er til den store bradepande fra ovnen, og så er der til en 24 stykker. Camilla - 2008-09-18 08:31:20 hvor mange bliver den til?? Stella og Maiken - 2008-08-29 14:39:49 Vi er to piger som gik ind på internetter fordi vi ville finde en kage som vi kunne bage. Vi puttede lidt ekstra af kakao og floremelis i og kagen blev rigtig go og lækker ;) Hinnerup - 2008-06-22 09:07:24 Kan man ikke bare lave en meget nemmere glasur?? flormelis og vand? Hinnerup - 2008-06-21 11:41:31 Hvorfor ialverden skal der æg i glasurern, og smør?? Kevin - 2008-05-06 20:08:59 Jeg vil lige gøre opmærksom på at man IKKE skal putte æg i dejen.... Den bliver rigtig klam... MEN hvis man bager den som der står er den faktisk ret lækker :) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne