Søren Stokholms Gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Søren Stokholm Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Æg og farin piskes godt
Olien tilsættes
Mel blandes med kanel, salt, bagepulver, natron og vanillesukker og røres i
Gulerod og rosiner vendes i
Hældes i smurt mindre bradepande
Bages ved 185 grader C i 75 min.
Kan pyntes med nøddeflager før bagning Kan pyntes med glasur eller spises med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 11512 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine.. - 2005-01-01 01:01:01 lyder som en super god kage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne