Varm kartoffelsalat med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Steg baconen sprød på en tør pande. Kom løget på panden og svits det gyldent. Tilsæt vineddike og bouillon og hold det varmt over svag varme. Skær kartofler i skiver mens de er varme. Kom dem i en skål og hæld dressingen over. Smag til med salt og peber. Pynt med purløg og persille. Tips: Passer til: fx letrøgede pølser, frikadeller |
|
Opskriften er vist 22668 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne