Smørrebrød med lakserøget sild og purløgsrøræg
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen med salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg (gem lidt til pynt).
Smelt smørret på en lille pande og tilsæt æggemassen. Rør over svag varme, til den stivner, men stadig er blød.
Skær de lakserøgede sildefileter i mindre stykker og anret på rugbrød med røræg på toppen.
Pynt med purløg.
|
|
Opskriften er vist 28633 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Else Jørgensen - 2016-10-30 09:32:42 Hvor køber man lakserøget sild Jens - 2010-12-27 13:32:56 Prøv også med en rå æggeblomme på toppen, det gør underværker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne