Lammenyrer med svampe

Lammenyrer med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 lammenyrer
5 dl.kærnemælk
250 g.kantareller eller champion
8 skalotteløg
2 røde peberfrugter
3 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.rødvin
 salt
 peber
100 g.grønne pimentofyldte oliven
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Rens svampene og skær dem i ganske tynde skiver. Skalotteløgene pilles og halveres. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler.

Tag nyrerne op af mælken. Tør dem grundigt og skær dem i tynde skiver. Varm smørret i en gryde og lad løgene gyldne heri. Kom nyrerne ved og lad dem svitse med, for svag varme i 5 min. Tilsæt svampene, drys melet over og hæld rødvinen i. Lad det hele snurre for svag varme i 10 min. De sidste 5 min. koger peberfrugt og oliven med.

Smag til med salt og peber, og drys med finthakket persille.

Hertil passer kartoffelmos eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-12 12:19:34
Smager Rigtig godt!