Lammenyrer med svampe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer Indsendt : |
|
|
Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.
Rens svampene og skær dem i ganske tynde skiver. Skalotteløgene pilles og halveres. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler. Tag nyrerne op af mælken. Tør dem grundigt og skær dem i tynde skiver. Varm smørret i en gryde og lad løgene gyldne heri. Kom nyrerne ved og lad dem svitse med, for svag varme i 5 min. Tilsæt svampene, drys melet over og hæld rødvinen i. Lad det hele snurre for svag varme i 10 min. De sidste 5 min. koger peberfrugt og oliven med. Smag til med salt og peber, og drys med finthakket persille. Hertil passer kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2007-12-12 12:19:34 Smager Rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne