Rød kartoffelsalat nicoise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Bring kartoflerne i kog med så meget vand at de er dækket i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 12 minutter.
Tilsæt de grønne bønner, lad dem simre i endnu 3 minutter, eller til grønsagerne er møre.
Hæld vandet fra.
Læg den strimlet salat på et stort fad. Fordel kartoffelbåde, grønne bønner, æg, tomater, tun, løg, oliven og om ønsket ansjoser ovenpå. Bland dijonsennep, eddike, kapers og peber i en lille skål. Tilsæt olivenolie lidt efter lidt, indtil blandingen er fuldkommen jævn. Vend salaten i dressingen umiddelbart inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 14333 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Klogeernst - 2010-07-07 19:59:24 Vær opmærksom på om det er en stærk sennep. I så fald skal der kun 1 spsk med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne