Varm reje- og kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Bring kartoflerne i kog med så meget vand at de er dækket, i en 2 l. gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er netop møre.
Hæld vandet fra.
Smelt imens smørret i en pande over middel varme, og svits skalotteløgene i ca. 5 minutter. Tilsæt rejerne, svits dem i 3-5 minutter under jævnlig omrøring. Bland kartofler, rejeblandingen, persille, eddike, olivenolie, peberrod, salt og peber i en stor skål, og rør det hele godt sammen. Server omgående, arrangeret på forskellige slags salatblade. Tips: Kan serveres som forret eller hovedret. |
|
Opskriften er vist 7950 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-03 22:02:18 hvorfor er den ikke kold? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne